Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Nilfisk Romania
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Masina curatat-aspirat condusa
Brand
NILFISK SC6500
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Nilfisk SC6500 este un aparat foarte productiv pentru curatarea si uscarea suprafetelor mari de podea si interioare. Acesta ofera cea mai buna performanta de curatare din categoria lui, inclusiv sistemul unic Ecoflex.
Fiind usor de folosit - chiar si pentru sarcini de curatare dificile - SC6500 este ideal pentru supermarketuri mari, depozite, aeroporturi, spatii de parcare, industria alimentara si industria grea.
SC6500 este disponibil in 4 versiuni diferite, oferind spre alegere 2 latimi de frecare si un scruber cilindric sau cu disc pentru ambele latimi. Rezultatul consta intr-un aparat nedepasit in categoria lui in ceea priveste performanta de curatare.
Mai multe beneficii ale aparatului SC6500 satisfac nevoia de inalta productivitate la curatarea suprafetelor mai. Latimea de frecare de pana la 1300 mm si capacitatea rezervorului de apa de 265 de litri permite operatorului sa lucreze timp de 1,5 ore fara sa-l reumple. Unitatea de tractiune cu CA si viteza mare de lucru sporeste productivitatea. In acelasi timp, nivelul de zgomot este semnificativ redus, ceea ce permite sa fie folosit in zone cu sensibilitate la zgomot. Mai important, costul total al posesiei este diminuat, deoarece noul motor nu necesita intretinere si are o cutie de viteze de inalta calitate.
Pentru mai multe detalii , va asteptam la numarul de mobil 0735 179389 , si pe pagina noastra.
Din Gura in Gura