Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Nilfisk Romania
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Detergenti profesionali si dozatoare
Brand
NILFISK
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Utilizarea detergentilor poate creste eficienta curatarii, reducand timpul de curatare si costul total. Nilfisk ofera o gama de agenti de curatare, inclusiv agenti de curatare alcalini, neutri si acizi, dezinfectanti si produse pentru ingrijirea podelelor, pentru practic toate domeniile de aplicare.

Gama noastra de detergenti industriali (www.nilfisk.ro) ofera solutii pentru diverse aplicatii industriale specializate. Fiecare produs din gama noastra contine un agent de fosfatare, care intareste legatura dintre vopsea si metal si asigura protectie temporara impotriva coroziunii. Gama noastra include de asemenea agenti de curatare pe baza de solventi pentru instalatiile de procesare a metalelor, dar si agenti de curatare alcalini pentru suprafete dure, pentru podele si utilaje. Produsele sunt eficace impotriva grasimilor si a uleiurilor. Acestea sunt adecvate pentru curatenie in instalatiile de procesare a metalelor, industria grea si ateliere.

Gama de detergenti pentru vehicule ofera o serie de agenti de curatare pentru ingrijirea vehiculelor particulare sau comerciale. Gama include samponuri spumante sau nespumante pentru vehicule, agenti de curatare pentru jante, agenti de uscare si ceara. Aceste produse pot fi folosite pentru a curata automobile, camioane, autobuze si autovehicule comerciale, la spalatoriile cu autoservire sau cele manuale.

Gama de detergenti pentru ingrijirea podelelor va poate ajuta sa curatati o serie vasta de suprafete. Agentii de curatare pot fi aplicati pentru curatarea zilnica a podelelor in hoteluri, restaurante, showroom-uri auto, cladiri de birouri, supermarket-uri sau la podelele comerciale si industriale pentru indepartarea straturilor de acoperire si a peliculelor sau in cazul murdaririi puternice.

Gama de detergenti pentru suprafete va asista la sarcinile de curatare pe suprafete de lucru comerciale si industriale si ca ajuta la curatarea utilajelor. Adecvata pentru sectorul comercial, industrial si auto, gama contine agenti de curatare neutri sau alcalini, eficace impotriva vaselinelor, uleiurilor si a grasimilor, dar si a murdariei usoare.

Agentul pentru dezinfectare DES 3000 este ideal pentru curatarea podelelor si a suprefetelor dure din abatoare, patiserii, macelarii, cantine si instalatii pentru producerea branzeturilor. DES 3000 este un agent pentru dezinfectare alcalin.

Gama de produse pentru ingrijire si intretinere include produse de protectie anticalcar si agenti acizi pentru indepartarea depunerilor de calcar din serpentinele radiatoarelor, boilere si rezervoare de apa. De asemenea, oferim un agent alcalin lichid, cu caracter preventiv pentru a preveni sau inhiba coroziunea serpentinelor de incalzire din otel folosind apa moale acida. In plus, gama include un agent antispumare pentru utilizarea in rezervoarele cu apa murdara ale unitatilor pentru curatarea podelelor si ale unitatilor pentru extragere prin pulverizare.

Pentru detalii suplimentare va asteptam la numarul de mobil 0735 179389 si pe pagina noastra de internet: www.nilfisk.ro .
Din Gura in Gura